header-makes-sense-duct-performance

Samme pålitelige yteevne. 
Samme verdi.
Det gir mening.

Fremtiden tilhører mer bærekraftige løsninger, men vi forstår at kundene våre forventer at de nye produktene våre skal fungere minst like godt som de vanlige. Derfor bruker vi så mye resirkulert materiale som mulig i våre mer bærekraftige duct-taper, uten at det går på bekostning av påliteligheten.

tesa-60462-green-validation-UL-Solutions

Uavhengig ekstern sertifisering

Og vi ga oss ikke med det, vi ba også om uavhengig sertifisering fra UL Solutions, som validerte den resirkulerte andelen av tesa® 60462. Du finner mer informasjon på: https: //spot.ul.com/.

tesa® 4615 PCRVanlig tesa® 4615
Robusthet (tykkelse)0,18 mm0,18 mm
Vedheft (stål)7 N/cm7 N/cm
Vedheft (bæremateriale)5 N/cm5 N/cm
Avrulningskraft (30 m/min)3,5 N/cm3,5 N/cm
Laveste påføringstemperatur5°C5°C
tesa-4615-pv1-green-validation-UL-solutions

Uavhengig ekstern sertifisering

Og vi ga oss ikke med det, vi ba også om uavhengig sertifisering fra UL Solutions, som validerte den resirkulerte andelen av den nye og forbedrede tesa® 4615 PV1. Du finner mer informasjon på: https: //spot.ul.com/.

tesa-60013-self-adhesive-reinforced-paper-packaging-tape-17-ap-cms

Be om en vareprøve

Se selv hvordan våre nye, mer bærekraftige duct-taper fungerer i praksis. Fyll ut skjemaet, så sender vi deg en gratis vareprøve. (Med forbehold om kvalifikasjon.)
 

I henhold til våre retningslinjer for personvern vil dine opplysninger kun bli lagret på en måte som er hensiktsmessig i forhold til å kunne oppfylle dine behov.

Takk for din interesse for våre mer bærekraftige duct-taper.

Takk for at du sendte inn opplysningene dine. Vi vil ta kontakt med deg for å sende deg en gratis vareprøve av tapen vår så snart vi har behandlet din forespørsel.

Something went wrong. Please try again later.